Taidon henkilökohtaiset ja joukkuelajien SM-kilpailut

Hosted by:

Porvoon Taidoseura ry
ruotii162@gmail.com


Information:

Kilpailupäivän aikataulu


Registration deadline:

Wed Apr 10, 2019 23:59 EEST over 2 years ago

 

General Information

SM-kilpailujen aikataulu
- Junnusarjoihin ja sonen-sarjoihin osallistuvien tulee olla paikalla klo 09:00
- Tenkaihin ja dantai-hokeihin osallistuvien tulee olla paikalla klo 09:00, jos haluatte harjoitella kisasuoritusta, muuten klo 11:00
- Vain ranking-sarjoihin ja dantai jisseniin osallistuvien tulee olla paikalla klo 12:30

Kilpailupaikalla on lämmittelyalue, mutta se ei ole normaalin kisa-alueen kokoinen. Tämän takia tenkaihin ja dantai hokeihin osallistuvien tulee olla paikalla ennen kisojen alkua, jos haluatte harjoitella ja hioa vielä kisasuoritusta. Pysäköinti on sallittu vain virallisilla parkkipaikoilla. Eli kisahallin pihaan ei saa jättää autoja. Viereisen Uusimaa Areenan edessä on parkkipaikkoja ja muutenkin Kokonniemen kaikki parkkipaikat ovat käytössä.

Kisapaikalla on kioski, josta saa ostaa kahvia, mehua ja pikkupurtavaa sekä uniikkeja taidotuotteita. Vain käteismaksu. Nepalilaisravintola Khukurin ruokakärry on paikalla klo 12:00-17:00. Käteismaksu ja mobile pay. Korttiostaminen ei ole vielä vahvistunut.

Avajaiset on junnujen ja ranking-sarjojen välissä, jotta kaikkien ei tarvitse olla paikalla heti aamulla. Toivottavasti moni junnusarjalainen jää myös avajaisiin, jotta saamme hienon rivistön taidokoita tatamille. Perinteistä sisäänmarssia ei ole. Taidokat kutsutaan tatamille ja jokainen menee seisomaan yhden 1x1 m tatamipalan keskelle alueelle B. Seura- tai vyöjärjestyksellä ei ole väliä.

Aurorahalli