Turku-cup

Hosted by:

Turun Taidoseura ry
taido@turuntaidoseura.fi
045 113 4232


Registration deadline:

Mon Apr 22, 2024 23:59 EEST 5 days ago


Entry fees:

€30 per competitor

Share   Share   Share
 

General Information

Kilpailumaksu C- ja B-juniorit 20€ ja A-juniorit ja aikuiset 30€/henkilö. Kilpailumaksu maksetaan Suomisportin kautta oheisesta linkistä, joko henkilökohtaisesti tai nippuna seuroittain viimeistään 20.4.2024. https://www.suomisport.fi/events/1d872433-ee6d-4234-b98a-d1a1d8758cc2

Peruutukset
Kilpailijan on ilmoitettava peruutuksesta soittamalla tai tekstiviestillä kutsussa ilmoitetulle yhteyshenkilölle välittömästi, kun tietää joutuvansa peruuttamaan osallistumisensa. Ilmoituksen on tultava vähintään 2 tuntia ennen kilpailujen alkamista. Kilpailusarjoja ei pääsääntöisesti arvota uudestaan kilpailupäivänä tulleiden peruutusten takia. Peruuttaneen henkilön vastustajalle merkitään luovutusvoitto kilpailukaaviossa.

Lisenssi, taidopassi ja huoltajan yhteystiedot
Kilpailijoilla tulee olla voimassa oleva kilpailemiseen oikeuttava lisenssi ja kilpailemisen kattava tapaturmavakuutus. Kilpailija, tai alaikäisen kilpailijan osalta huoltaja, on vastuussa oikean lisenssin ja tapaturmavakuutuksen voimassaolosta. Alle 18-vuotiailla on oltava mukana henkilö, jolla on alaikäisten kilpailijoiden huoltajien yhteystiedot (esim. seuran toinen kilpailija). Kilpailijat kirjoittavat omat sarjansa taidopassiinsa valmiiksi ja tuovat sen toimitsijapöytää kisapaikalle tullessaan ja saavat ne sarjansa päätyttyä.

Kilpailuissa otettuja kuvia sekä livekuvaa julkaistaan Suomen Taidon sekä seurojen eri kanavissa, kuten www-sivuilla ja sosiaalisessa mediassa. Kaaviot julkaistaan Kihapp-järjestelmässä. Myös tulokset julkaistaan Kihappissa ja niitä jaetaan sieltä Suomen Taidon eri kanaviin.

Liikuntakeskus Alfa