ICO Open Combat Sport National Championships

Hosted by:

ICO Hungary
c1sport.info@gmail.com
06307185768


Information:

Versenyzői nyilatkozat Pdf

Versenyzői nyilatkozat odf


Registration deadline:

Wed Mar 06, 2024 23:59 CET about 2 months ago


Entry fees:

First category: Ft9 000
Additional categories: Ft4 000 each

Share   Share   Share
 

General Information

Tisztelt klubvezetők, mesterek!

Az ICO Hungary / www.combatsport.hu / 2024 évi Combat Sport bajnoksága Budapesten a Kellner Ferenc Sportközpontban (Madárfészek Ökölvívó Akadémia, Pozsonyi u. 4/C 1045) kerül megrendezésre. A verseny küzdelemben, és technikai számokban lesznek lebonyolítva. A versenyre minden egyesületből két fő edző (regisztrálni kell) ingyen mig mások kizárólag a belépőjegy megvásárlásával léphetnek a verseny helyszínére! A verseny belépődíjas elővételben / jegyrendelés a ticket@combatsport.hu email címen/ 1500 Ft, a helyszínen 2000 Ft lesz. 14 éves korig elővételben jegy ára 500 Ft helyszínen 1000 Ft. Regisztráció, és mérlegelés 2024 március 15. 17:00-19:00-ig. Ezután már nem regisztrálunk senkit! Verseny napi program. Kapunyitás 08:00 óra. versenyzők megérkezése 08:30-ig. Verseny kezdete:09:00 óra.

FIGYELEM!!! Az elővételes jegyeket kizárólag pénteken /17:00-19:00/ a regisztrációnál lehet átvenni és kifizetni az ellenértékét!!!
Sportegyesületenként 2 edző ingyen míg mások a belépőjegy megvásárlásával léphetnek a rendezvény területére!

Részvételi feltételek:
- A verseny nyilt minden Magyarországon hivatalosan bejegyzett sportegyesület, szervezet versenyzői részére. Az egyesület a nevezési határidőig regisztrálta versenyzőit. Versenyzők rendelkeznek a sporttörvényben előírt hazai vagy nemzetközi szervezet sportigazolványával, benne a szervezet 2024 érvényes "versenyengedélyével, szövetségi licensz". Rendelkeznek sportorvosi "versenyezhet" pecséttel. A technikai számokban az "alkalmas" orvosi igazolást is elfogadjuk! Az oldalon Pdf és odf formátumban is megtalálható a "versenyzői nyilatkozat" melyet kérünk kinyomtatni, és kitöltve a regisztrációnál leadni!
-A nevezési díjat határidőig / 2024 március 06-ig!/ átutalta a rendező egyesület számlájára. Az egyesület számlaszáma. 10104961-17456200-01005005 Fightingsport Hungary KTBSE! FIGYELEM! nevezési díjat nem áll módunkban visszafizetni amennyiben a versenyző nem érkezik meg a rendezvényre. A nevezési díjat nem lehet más személyre átruházni! Nevezési díj visszautalásra kerül amennyiben a szervezők a versenyző részére nem tudnak mérkőzést biztosítani!
-Az egyesületi vezető felel a csapat minden tagjáért, és annak viselkedéséért! Beleértve a szülőket, kísérőket is!
-Azon személyek akik sportszerűtlen viselkedésükkel zavarják a rendezvényt a helyszínen lévő biztonsági személyzet a rendezvény helyszínéről eltávolítja!

Rövid verseny / küzdelmi kategória/ szabályismertető:
Oriental Box. A tradicionális ökölvívás kiegészítve ugrásból, és fordulásból végrehajtott ütésekkel. Minden egyes technika teljes erővel kivitelezhető! Kizárólag a tiszta, megfelelő erővel végrehajtott ütések pontozhatóak!
Light Box. Kizárólag megfelelően kontrollált technikák engedélyezettek! Itt a fordulásos ütés tilos! Védőfelszerelés fejvédő, mely nem lehet zárt, vagy arcvédős!!!! (kivéve amennyiben orvosi engedélye van) 12 éves kor alatt az arcvédős, protektoros fejvédő engedélyezett! 12 éves korig a testvédő protektor használata kötelező! 10 Oz kesztyű (súly és korcsoporttól függetlenül!) mélyütésvédő nőknek, és férfiaknak, nőknek mellvédő, valamint fogvédő használata mindenkinek kötelező!
Ruházat: Póló, vagy trikó, short, melyen nem lehetnek idegen tárgyak, zsebek sem lehetnek a ruházaton!
K1 light Kick light térdrúgással kiegészítve. Fogás tilos!
K1 B class . Amatőr k1 szabályrendszer. Egy fogás egy technika. A muaythaira jellemző klincs tilos! Támadható felületek: Fej elölről, és oldalról a fül vonaláig az ökölvívásra jellemző kéztechnikákkal kiegészítve a fordulásos, és ugrásból végrehajtott ütéssel. Figyelem! Az ütések kizárólag a kesztyű bélelt felületével hajtható végre. Rúgások: minden rúgás engedélyezett a fejre kivéve a térdrúgás! A fej támadható rúgással szemből, valamint oldalról a fül vonaláig!

Kellner Ferenc Sportközpont