ICO (Partners federation: WFL-IMBF-RIBO-WKR) Open Combat Sport National Championships Hungary

Hosted by:

Horváth Ferenc
c1sport.info@gmail.com
06307185768


Information:

Versenykiírás

Felelőség vállaló

Plakát


Registration deadline:

Wed Sep 20, 2023 23:59 CEST 7 months ago


Entry fees:

First category: Ft8,000
Additional categories: Ft3,000 each

Share   Share   Share
 

General Information

Kérlek mindenképpen olvassátok el a baloldali sávban letölthető versenykiírást! Minden info benne van!
A versenyzői nyilatkozatot (baloldali sávban található a link pdf formátumban) kérem kinyomtatva, kitöltve a szükséges személyek aláírásával hozza mindenki a regisztrációhoz!!!
Nevezési határidő 2023 szeptember 20.

A nappali versenyre, programra a belépés ingyenes mindenki számára!!!!!

Az esti gálára a szervezők belépődíjat szednek! CombatX Pro Gála (belépős) rendezvényre minden info megtalálható: https://www.facebook.com/combatx.zeg

OPEN HUNGARIAN CHAMPIONSHIPS!
Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnok Zalaegerszeg, Stadion u. 3

Tisztelt klubvezetők, mesterek!

Eredetileg 2023 szeptember 23-án rendeztük volna az ICO (partner szervezetek: WFL-IMBF-RIBO-WKR) szervezetek amatőr Glory Rules, és Glory Light Országos
bajnokságot, valamint formagyakorlat versenyt! Döntésünk azért változott meg,
mert az ország egyik legnagyobb küzdősport rendezvényén kaptunk lehetőséget az OB -t megrendezni. Az amatőr országos bajnokság a nappali programban kapott lehetőséget! A rendezvényen az eddigi információk szerint tiszteletét teszi Ernesto Hoost „MR PERFECT” is, valamint dr Simicskó István volt Honvédelmi miniszter. Az esti programban K1, és MMA nemzetközi gálára kerül sor, ahol egy világbajnoki címmérkőzésre kerül sor Zalaegerszegi versenyző részvételével. Az egész napos rendezvény reggel 08:30 órakor kezdődik, és a Magyar Honvédség is kitelepül. Többek között MIG 29 vadászgép szimulátor, lézer fegyverekkel, valamint hatástalanított fegyverekkel. Ember nagyságú, élő akció film figurák, valamint az esti rendezvényen Fővendég Ernesto Hoost Holland profi K1 világbajnokkal. Az egész napos, és az esti rendezvény fővédnöke Dr Simicskó István volt honvédelmi miniszter, országgyűlési képviselő, a Magyar Honvédelmi sportszövetség elnöke. Védnökök: Balaicz Zoltán Zalaegerszeg MJ város Polgármestere, valamint Vig László országgyűlési képviselő. Azt gondolom, hogy a nappali programok (gyermek számára biztosan) óriási élményt nyújt mindenki számára! A nappali rendezvényre a belépés díjtalan minden néző, hozzátartozó számára. A combat sport OB-ra minden infot megtaláltok a kiírásban! Várunk mindenkit szeretettel!
Egyéb: kérem, hogy mindenki a mérlegelt pontos súlyt adja meg, a helyszínen nem lesz lehetőség variálni NAGYON FONTOS!!!
www.combatsport.hu
Horváth Ferenc
06 30 718 5768
CombatX Pro Gála (belépős) rendezvényre minden info megtalálható: https://www.facebook.com/combatx.zeg

Horváth Ferenc
Www.combatsport.hu

Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnok