Taekwon-Don SM-kilpailut ja HelmiCup 2023

Hosted by:

Henri Savilampi
henri.savilampi@taekwon-do.fi


Information:

Kilpailukutsu


Registration deadline:

Sun January 22, 2023 @ 11:59 PM EET about 1 year ago


Entry fees:

Värivöiden juniorisarjat: €25
Värivöiden aikuissarjat: €35
SM-sarjat: €45

Avoimeen otteluun osallistuvat värivyöt (2.-1. gup) maksavat SM-kisamaksun.

Share   Share   Share
 

General Information

Taekwon-Do Akatemia ry ja Suomen ITF Taekwon-Do ry yhteistyössä Kempeleen kunnan kanssa järjestävät Taekwon-Don suomenmestaruuskilpailut mustille vöille ja HelmiCup-kilpailut värivöille Kempeleen Linnakangastalolla 4.-5.2.2023. Kilpailupaikan osoite on Linnakaarto 20 (parkkipaikat ja kulku Tahkoseläntien puolelta A-ovesta). Kilpailuihin voivat osallistua kaikki Suomen ITF Taekwon-Do ry:n jäsenseurojen jäsenet, joilla on SITF:n liittolisenssi ja vakuutus, joka kattaa kilpailemisen.

YLEISÖ JA PALVELUT

Yleisöllä on kilpailuihin vapaa pääsy läpi viikonlopun. Suosittelemme yleisölle erityisesti kilpailujen loppuhuipennusta, sunnuntaina klo 14:30 - 15:30 järjestettävää juonnettua finaaligaalaa.

Kilpailupaikalla on lounastauolla tarjolla lämmin ateria oululaisen Ravintola Pikkelssin valmistamana. Lounaan hinta on 12 euroa, joka maksetaan käteisellä tai kortilla suoraan ravintolalle.

Kilpailupaikalta löytyy myös kahvio, josta voi ostaa mm. kahvia, teetä, virvoitusjuomia, voileipiä sekä muuta pientä makeaa ja suolaista. Kahvioon maksuvälineinä käyvät sekä käteinen että yleisimmät maksukortit.

Lisäksi kilpailupaikan vieressä on Sale-lähikauppa. Viiden minuutin ajomatkan päässä Kauppakeskus Zeppelin, jossa on useita kahviloita ja ravintoloita sekä päivittäistavarakauppoja että erikoisliikkeitä.

AIKATAULU JA TULOKSET

Kilpailusarjoja käydään lauantaina ja sunnuntaina. Kilpailun aikataulua, tuloksia, livelähetystä ja etenemistä voi seurata julkiselta Kihapp-sivulta.

PERJANTAI
19:30 - 20:30 Punnitus, pituusmittaus ja rekisteröinti avoinna kilpailupaikalla

LAUANTAI
8:30 - 9:30 Punnitus, pituusmittaus ja rekisteröinti avoinna kilpailupaikalla
9:30 - 9:50 Valmentaja- ja tuomaripalaverit
10:00 Kilpailusarjat alkavat (lauantaina kilpaillaan SM-liikesarjat, erikoistekniikat ja -näytösottelut, avoimet liikesarjat pl. miesten ja naisten finaalit, HelmiCup-juniorien liikesarjat, erikoistekniikat, näytösottelut, ottelut ja voimamurskaukset sekä HelmiCup-aikuisten liikesarjat ja erikoistekniikat)
12:00 - 12:45 Punnitus, pituusmittaus ja rekisteröinti avoinna kilpailupaikalla
n. 13:00 Ruokatauko
13:30 SITF:n palkitsemisseremonia vuoden ansioituneille 2022, Black Belt Cupin 2022 voittajille sekä 4. - 8. Dan mustan vyön arvoja suorittaneiden sertifikaattien jako
14:00 Kilpailusarjat jatkuvat
n. 17:15 Lauantain kilpailupäivä päättyy

SUNNUNTAI
9:00 - 9:30 Punnitus ja rekisteröinti avoinna kilpailupaikalla
10:00 Kilpailusarjat alkavat
14:30 - 15:30 Juonnettu finaaligaala (naisten ja miesten avointen liikesarjojen ja otteluiden finaalit) sekä SM-mitalien jako
n. 15:30 Sunnuntain kilpailupäivä päättyy

Linnakangastalo, Kempele