Taekwon-Don SM-kilpailut ja HelmiCup 2023

Hosted by:

Henri Savilampi
henri.savilampi@taekwon-do.fi


Information:

Kilpailukutsu


Registration deadline:

Sun January 22, 2023 @ 11:59 PM EET 9 days ago


Entry fees:

Värivöiden juniorisarjat: €25
Värivöiden aikuissarjat: €35
SM-sarjat: €45

Avoimeen otteluun osallistuvat värivyöt (2.-1. gup) maksavat SM-kisamaksun.

 

General Information

HUOMIOITAVAA ILMOITTAUTUESSA!

- Ilmoittautuminen tapahtuu seurat-postituslistan kautta seurojen yhteyshenkilöille erikseen lähetetyn linkin kautta. Julkisen Kihapp-sivun kautta ei voi ilmoittautua. Mikäli et ole saanut linkkiä, voit pyytää sitä kilpailun järjestäjältä sähköpostitse.

- SM-sarjoihin ja avoimiin sarjoihin osallistuvia pyydetään lisäämään ilmoittautumisen yhteydessä kasvokuva palkintoseremoniaa varten. Pelkästään HelmiCupiin osallistuvilta kuvaa ei tarvita.

- Kilpailija vyöarvoltaan 2. gup - 1. gup voi halutessaan osallistua avoimiin ottelu- ja liikesarjakilpailuihin. Tällöin kilpailumaksu on SM-kilpailumaksu.

- Liikesarjojen SM-sarjoissa käytetään vuorosuoritusmallia. Avoimissa liikesarjoissa sekä kaikissa värivyösarjoissa käytetään yhtäaikaissuoritusmallia.

- C-juniori-ikäinen kilpailija vyöarvoltaan 10. gup - 7. gup voi valita, osallistuuko pyykkipoikaotteluun vai tavalliseen pisteotteluun. Molempiin ottelumuotoihin ei voi osallistua samassa kilpailutapahtumassa.

- Yli 36-vuotiaat värivyöt ja mustat vyöt voivat valita, osallistuvatko yleisiin (18+v) sarjoihin vai ikäluokkansa mukaisiin diesel-sarjoihin (36-45v) tai diesel+-sarjoihin (46+v). Molempien ikäluokkien sarjoihin ei voi osallistua samassa kilpailutapahtumassa, eikä ikäluokkia voi sekoittaa lajien välillä. Mustien vöiden diesel- ja diesel+-sarjat käydään osana HelmiCupia, eikä niillä ole SM-arvoa.

- Sovelletun Taekwon-Don sarjoihin voi osallistua, jos ei vamman tai muun toiminnallisen rajoitteen/haitan vuoksi voi osallistua avoimeen sarjaan tai jos treenaa pienryhmässä/sovelletussa Taekwon-Do-ryhmässä. Sovelletun Taekwon-Don sarjat jaetaan pituuden ja painon mukaan vasta ilmoittautumisen päätyttyä siten, että jokaisella kilpailijalla on kohtuullinen sarja, joka antaa parhaan mahdollisuuden positiiviseen kokemukseen. KIlpailijoiden valmentajia pyydetään olemaan yhteydessä Henri Savilampeen (henri.savilampi@tkd-akatemia.fi) osallistumiskriteereistä ja esim. avustajan käyttämisestä. Mikäli sovelletun Taekwon-Don sarjat eivät toteudu, kilpailumaksua ei peritä.

Linnakangastalo, Kempele